Maurice Pahler (m) verstopt zijn gezicht achter een ordner tijdens de fotosessie bij het begin van de rechtszaak tegen hem voor de rechtbank in Kassel.
Volledig scherm
Maurice Pahler (m) verstopt zijn gezicht achter een ordner tijdens de fotosessie bij het begin van de rechtszaak tegen hem voor de rechtbank in Kassel. © Reuters

Duitser die inreed op carnavalsstoet staat terecht voor 91 moordpogingen, motief nog onbekend

Ruim veertien maanden na de auto-aanslag op een carnavalsstoet in Duitsland is nog altijd niet duidelijk wat de vermeende dader bezielde. Maurice Pahler (30) uit Volkmarsen staat sinds vandaag terecht, maar hulde zich tot nu toe in stilzwijgen. Tot onbegrip en frustratie van de 91 gewonden, onder wie veel kinderen.

  1. Nederlandse voetbalfraudeur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

    Nederland­se voetbal­frau­deur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

    Nog geen jaar na zijn veroordeling wegens voetbalfraude in Denemarken wordt Bernio Verhagen uit Tilburg opnieuw beschuldigd van oplichting. Ditmaal niet in de voetballerij maar in het toerisme in Colombia. De 27-jarige Nederlander genoot er de afgelopen dagen van een luxe vakantie met hotelsuites, jachten en sekswerkers en betaalde met valse overschrijvingen, melden Colombiaanse media.