Jeffrey Epstein en de Britse prins Andrew.
Volledig scherm
Jeffrey Epstein en de Britse prins Andrew. © Photo News/EPA - Fotomontage HLN

Ex-kok Jeffrey Epstein helpt FBI-onderzoek, slecht nieuws voor Andrew

Slecht nieuws voor de Britse prins Andrew. De beroemde Amerikaanse chef-kok Adam Perry Lang, die ook privékok was van Jeffrey Epstein, wil getuigen in het grote seksschandaal rond de miljardair ten behoeve van Virginia Robert Giuffre. Zij is de vrouw die zegt dat prins Andrew seks met haar had toen ze minderjarig was.

 1. LIVE | AstraZeneca kan onvoldoende opheldering geven over vertraging vaccin
  CORONAVIRUS

  LIVE | AstraZene­ca kan onvoldoen­de ophelde­ring geven over vertraging vaccin

  Farmaceut AstraZeneca kan volgens EU-commissaris Stella Kyriakides (Volksgezondheid) onvoldoende opheldering geven over de levering van het vaccin. Afgelopen vrijdag werd bekend dat de eerste levering van het AstraZeneca/Oxford-vaccin aan de Europese Unie kleiner zal uitvallen dan in eerste instantie was verwacht. De fabrikant gaat 31 miljoen doses afleveren in het eerste kwartaal van 2021, 60 procent minder dan de bedoeling was. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Tweelingzus (96) sterft 2 dagen vóór vaccinbrief aan corona, zus overleeft virus

  Tweeling­zus (96) sterft 2 dagen vóór vaccin­brief aan corona, zus overleeft virus

  Overlijden aan het coronavirus terwijl je in de wacht staat om het verlossende vaccin te krijgen. Het overkwam de 96-jarige Doris Hobday, de helft van de oudste identieke tweeling van het Verenigd Koninkrijk. Haar overlijden dompelt de familie en Britse showbizz in diepe rouw. Hobday en haar zus, die inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen, groeiden in de loop der jaren uit tot geliefde talkshowgasten.
 1. Bosschenaren beginnen gelijk met opruimen puin
  Play

  Bosschena­ren beginnen gelijk met opruimen puin

 2. Internet lacht om 'tuig' in centrum Den Bosch
  Play

  Internet lacht om 'tuig' in centrum Den Bosch