Het hert was volledig uitgeput en doodsbang en bleef meer dan twee uur liggen om op adem te komen.
Volledig scherm
Het hert was volledig uitgeput en doodsbang en bleef meer dan twee uur liggen om op adem te komen. © RV

Hert vlucht naar de stad om te ontsnappen aan jagers

Opmerkelijke beelden uit Frankrijk. Daar vluchtte gisteren een opgejaagd hert weg uit het bos om te ontsnappen aan jagers. Totaal uitgeput trok het beest naar de stadsrand van Compiègne om daar op adem te komen. 

 1. Observatieteam volgde Syriër die Duitser doodstak in Dresden, politiek verontwaardigd

  Observatie­team volgde Syriër die Duitser doodstak in Dresden, politiek verontwaar­digd

  De afgewezen asielzoeker uit Syrië (20) die twee weken geleden in Dresden zou hebben ingestoken op twee Duitse toeristen van wie er een overleed, werd gevolgd door een observatieteam. Dat maakten politie en justitie vanmiddag bekend. Het nieuws veroorzaakt politieke verontwaardiging en een discussie over de vraag of het drama voorkomen had kunnen worden en of het uitzettingsverbod herzien moet worden.
 2. Overvaller gijzelt 43 mensen in bank en vlucht met enkele gijzelaars en 500.000 dollar
  video

  Overvaller gijzelt 43 mensen in bank en vlucht met enkele gijzelaars en 500.000 dollar

  Er zijn 43 personen vrijgelaten na een urenlange gijzeling in een bank in Georgië, melden de lokale autoriteiten. Volgens lokale media eiste de gewapende gijzelnemer een half miljoen dollar (zo'n 423.000 euro) aan losgeld en droeg hij militaire kleding. Op beelden is te zien hoe hij het bankgebouw verlaat met vier gijzelaars en een granaat in de hand. De man kon vluchten. Alle gijzelaars zijn in goede gezondheid.