Hoe ‘democratisch socialist’ Bernie Sanders zijn revolutie tegen Trump moest staken

videoDe revolutie gaat niet door: Bernie Sanders stapt uit de Amerikaanse voorverkiezingen. Dus gaan de Democraten de presidentsrace in met een oude bekende. Joe Biden wordt de man die gaat proberen Donald Trump te verslaan.

In de eerste weken van het voorverkiezingsseizoen leken Sanders’ radicale beloften om het land drastisch te hervormen nog zo populair dat de Democratische partij en gematigde kiezers flink zenuwachtig werden. Kon een man die zich ‘democratisch socialist’ noemt en revolutie predikt wel verkiezingen winnen in de door en door kapitalistische VS?

  1. Verdwijning Maddie McCann: ‘Duitse verdachte schreef in chat over ontvoering en misbruik kind’
    Update

    Verdwij­ning Maddie McCann: ‘Duitse verdachte schreef in chat over ontvoering en misbruik kind’

    De vermeende moordenaar van de destijds 3-jarige Madeleine McCann ‘wilde iets kleins vangen en dagenlang gebruiken’. Dat schreef de nieuwe hoofdverdachte Christian Brückner (43) uit Braunschweig ruim zes jaar na de verdwijning van de Britse peuter in een chatbericht aan een vriend, meldt Der Spiegel. Het Duitse Openbaar Ministerie onderzoekt of de meervoudig veroordeelde kindermisbruiker ook betrokken was bij de verdwijning van een 5-jarig meisje in de deelstaat Saksen-Anhalt.