In heel India nemen de protesten tegen verkrachtingen toe. Hier branden mensen kaarsjes ter nagedachtenis aan een vrouw die werd verkracht en vermoord.
Volledig scherm
In heel India nemen de protesten tegen verkrachtingen toe. Hier branden mensen kaarsjes ter nagedachtenis aan een vrouw die werd verkracht en vermoord. © REUTERS

In brand gestoken Indiase vrouw overleden

UPDATEDe 23-jarige Indiase vrouw die donderdag in brand werd gestoken toen ze op weg was naar de rechtbank om te getuigen tegen mannen die haar eerder zouden hebben verkracht, is aan haar verwondingen overleden. Het ziekenhuis in New Delhi waar de vrouw werd behandeld, meldt dat. 

 1. Premier Boris Johnson: ‘Britse variant lijkt toch dodelijker dan gedacht’
  VIDEO

  Premier Boris Johnson: ‘Britse variant lijkt toch dodelijker dan gedacht’

  De Britse variant van het coronavirus blijkt na uitgebreid onderzoek toch dodelijker dan het ‘oude’ virus. Dat heeft de Britse premier Boris Johnson vandaag gezegd tijdens een persconferentie. ,,We hebben vernomen dat het Britse virus zich niet alleen sneller verspreidt, maar ook tot een hoger sterftecijfer leidt.” Johnson zei ook dat de vaccins nog steeds effectief zijn tegen beide varianten van het virus.
 1. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik