Lake of ice (ijsmeer) van Cristiano Vendramin, Wildlife Photographer of the Year.
Volledig scherm
Lake of ice (ijsmeer) van Cristiano Vendramin, Wildlife Photographer of the Year. © Cristiano Vendramin

Italiaanse fotograaf wint publieksprijs ‘Wildlife Photographer of the Year 2021' met dit prachtige beeld

De Italiaanse fotograaf Cristiano Vendramin heeft de Wildlife Photographer of the Year People’s Choice Award gewonnen met een foto van een bevroren meer. ,,Het beeld symboliseert de positieve invloed die de natuur op ons welzijn en ons leven kan hebben”, stelt de directeur van het  Natural History Museum in Londen.

 1. Nederlandse multimiljonair (72) riskeert jarenlange celstraf in Costa Rica voor moord in zijn 5 sterrenhotel

  Nederland­se multimiljo­nair (72) riskeert jarenlange celstraf in Costa Rica voor moord in zijn 5 sterrenho­tel

  Een Nederlandse multimiljonair hangt in Costa Rica een jarenlange celstraf boven het hoofd omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een verkrachting en moord in zijn voormalige hotel. Het proces tegen de 72-jarige Harry B. is deze week na een korte onderbreking weer van start gegaan. De Nederlander ontkent met klem betrokkenheid en wil tijdens het proces uitgebreid zijn verhaal doen, zo liet hij gisteren aan de rechtbank weten.
 2. Poetin drijft nucleaire dreiging op: ‘Het Westen is aan het koorddansen, we móeten dit ernstig nemen’
  PREMIUM

  Poetin drijft nucleaire dreiging op: ‘Het Westen is aan het koorddan­sen, we móeten dit ernstig nemen’

  Russisch president Poetin lijkt zijn dreiging met kernwapens een versnelling hoger te schakelen door een nucleaire trein richting Oekraïne te sturen en een test met de nucleaire duikboot Belgorod voor te bereiden. “Het Witte Huis en de CIA nemen de dreiging ernstig. We moeten voorzichtig zijn met wapenleveringen aan Oekraïne, want we zijn aan het koorddansen”, meent professor internationale politiek en kernwapenexpert Tom Sauer (UAntwerpen).