De vier vrouwen in hun boot, vast bovenop de dam.
Volledig scherm
De vier vrouwen in hun boot, vast bovenop de dam. © Twitter ATCEMS

‘Kletsende vriendinnen’ letten niet op en komen vast te zitten bovenop dam

Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot worden gered. Ze waren in Texas op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over. Volgens de betrokken reddingsdiensten waren de vriendinnen druk geweest met kletsen en hadden ze daarom de borden gemist die waarschuwden weg te blijven van de afgrond.

0 reacties

 1. Gevangenen vallen bekende metalgitarist aan met urine en uitwerpselen: ‘Een hel doorgemaakt’
  bestorming capitool

  Gevangenen vallen bekende metalgita­rist aan met urine en uitwerpse­len: ‘Een hel doorge­maakt’

  Een bekende Amerikaanse metalgitarist die betrokken was bij de bestorming van het Capitool in Washington, is in de gevangenis mishandeld en bedreigd door medegedetineerden, melden Amerikaanse media op basis van juridische stukken. De 53-jarige Jon Schaffer, met zijn bands Iced Earth en Demons & Wizards een graag geziene gast op (Nederlandse) festivals, zou met de dood zijn bedreigd en onder andere zijn belaagd met uitwerpselen en urine.
 2. Twee doden, vijf vermisten en tientallen gewonden na explosie chemiepark Leverkusen
  VIDEO/update

  Twee doden, vijf vermisten en tientallen gewonden na explosie chemiepark Leverkusen

  Bij een zware explosie op een chemiepark in het Duitse Leverkusen, ten noorden van Keulen, zijn minstens twee doden gevallen. Zeker 31 mensen raakten gewond, vijf van hen zijn er ernstig aan toe. Vijf andere medewerkers worden nog vermist. De ontploffing vond plaats bij een afvalverwerkingsinstallatie. Het vuur was rond de middag geblust maar er is nog steeds sprake van een gevaarlijke situatie.