Michail Chodarenok schetste op televisie een realistisch beeld van de stand van zaken in Oekraïne: ,,De situatie op het front zal voor ons alleen maar erger worden.”
Volledig scherm
Michail Chodarenok schetste op televisie een realistisch beeld van de stand van zaken in Oekraïne: ,,De situatie op het front zal voor ons alleen maar erger worden.” © POCCNR TV

Kritische Russische ex-kolonel loopt weer in de pas

Maandag verraste hij de wereld en vooral de Russische televisiekijker met een pijnlijke analyse van de Russische strijdkrachten. Het ging niet goed met de ‘speciale militaire operatie’ in Oekraïne, luidde het. Maar gisteravond liep oud-kolonel Michail Chodarenok weer in de pas.

  1. Verloofde van Gabby Petito in notitieboekje: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’
    moord tijdens roadtrip

    Verloofde van Gabby Petito in notitie­boek­je: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’

    De moordenaar van de inmiddels wereldberoemd geworden Gabby Petito (22) maakte een einde aan haar leven omdat hij haar ‘uit haar lijden wilde verlossen’. In een recent vrijgegeven notitieboekje schreef Brian Laundrie dat zijn vriendin ‘helse pijnen’ had overgehouden aan een ongeval. ,,Ik heb een einde gemaakt aan haar leven, ik dacht dat het barmhartig was.” De advocaat van de familie van Gabby doet de brief af als totale onzin.