Volledig scherm
De nieuwe LEGO ter ere van het 25-jarig jubileum van Friends © Lego.com

LEGO komt met speciale Friends collectie ter ere van 25-jarig jubileum

Op 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de wereld Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe en Joey leerde kennen. Ter ere van het jubileum van de hitserie Friends lanceert LEGO een speciale Friends collectie met naast de zes hoofdrolspelers ook serveerder Gunther en het bekende café Central Perk.

Volledig scherm
LEGO komt met een Friends verzamelset © LEGO.com

Fans van Friends kunnen hun hart ophalen met de nieuwe verzamelset van LEGO. Speciaal voor het 25-jarig jubileum van de Amerikaanse sitcom heeft LEGO de populaire karakters en de herkenbare set van LEGO gemaakt.

De hoofdpersonen uit de serie zijn voor de echte fans makkelijk te herkennen. Zo draagt Joey zijn herkenbare witte shirt en stoere jack en ontbreekt bij Chandler uiteraard zijn vest niet. Ook hebben alle karakters herkenbare attributen vast, zoals bij Phoebe haar gitaar 

De fans krijgen bij de verzamelset ook café Central Perk. Het beroemde koffietentje uit de tv-serie is tot in detail nagemaakt. Daar horen onder andere de herkenbare banken, de groene lantaarnpalen en het podiumpje van Phoebe bij. 

 Wie de set wil kopen, moet wel nog even geduld hebben. De Friends collectie is pas vanaf september te koop. 

Volledig scherm
LEGO komt met een Friends verzamelset © LEGO.com
Volledig scherm
Friends in Central Perk © ANP Kippa
  1. Nederlandse stelletjes ontsnappen aan vulkaanramp: ‘Ze hebben echt geluk gehad’
    PREMIUM

    Nederland­se stelletjes ontsnappen aan vulkaan­ramp: ‘Ze hebben echt geluk gehad’

    Bij de dodelijke vulkaanuitbarsting in Nieuw-Zeeland zijn vandaag zes Nederlanders door het oog van de naald gekropen. De toeristen, onder wie twee stelletjes, stonden enkele uren voor de gigantische uitbarsting nog op de rand van de krater. ,,Ze hebben echt heel veel geluk gehad en zijn ontzettend geschrokken van wat er is gebeurd”, laat een woordvoerder van reisorganisatie Sawadee aan deze site weten.