Sarah Everard verdween op woensdag 3 maart 's avonds in Londen-Zuid. Haar stoffelijk overschot werd een week later gevonden in een bosgebied bij Ashford, zo'n 90 kilometer ten zuidoosten van de Britse hoofdstad.
Volledig scherm
Sarah Everard verdween op woensdag 3 maart 's avonds in Londen-Zuid. Haar stoffelijk overschot werd een week later gevonden in een bosgebied bij Ashford, zo'n 90 kilometer ten zuidoosten van de Britse hoofdstad. © Politiefoto/AFP

Moord op Britse Sarah (33): verdachte agent ‘werkte in gebied vindplaats lijk’

De Londense agent (48) die is aangeklaagd voor het ontvoeren en vermoorden van de 33-jarige Sarah Everard, werkte vroeger in het gebied waar het lichaam van de vrouw werd gevonden. Dat melden Britse media. De moord ontketende een landelijk debat over de angst voor seksuele intimidatie en geweld tegen vrouwen in de openbare ruimte. 

  1. Florida meldt eerste dode na orkaan Ian en vreest voor meer slachtoffers

    Florida meldt eerste dode na orkaan Ian en vreest voor meer slachtof­fers

    De verwoestende orkaan Ian die donderdagavond met windsnelheden tot 240 kilometer per uur aan de westkust van Florida aan land ging, heeft zeker een leven gekost en enorme schade veroorzaakt. Plaatselijke media meldden dat ten noorden van Orlando een 72-jarige man als gevolg van het noodweer bij zijn huis om het leven kwam. Gevreesd wordt dat er meer mensen zijn omgekomen. De kustwacht is op zoek naar een boot met circa twintig Cubaanse migranten die tijdens de wervelstorm is verdwenen.