Poetin aan Xi: ‘We staan open voor onderhandelingen over Oekraïne’

met VideoBij aanvang van hun eerste ontmoeting deze week in Moskou hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hun vriendschappelijke banden benadrukt. Ze spraken hun wederzijds respect uit en kondigden aan te zullen praten over Oekraïne.

2 reacties

 • Monique vd Wiel

  2 maanden geleden
  twee dictators bij elkaar Xi heeft hetzelfde gedaan als Poetin, hij is de dictator van China voor het leven. De mensen die daartegen hebben gestemd binnen de partij zijn verdwenen. Kansloos en Taiwan is waarschijnlijk het volgende slachtoffer.
 • Monique Baatsen

  3 maanden geleden
  Afschuwelijk dat dit allemaal gaande is.Wanneer stopt de ellende eens.Iedereen heb maar een leven er is nog nooit iemand teruggekomen.Laat het stoppen en we in vrede met elkaar leven.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?