Volledig scherm
Het wrak wordt uit het kantoorgebouw getakeld. © AP

Porsche vliegt eerste etage kantoorgebouw binnen: 2 doden

Een Porsche cabriolet reed op zo’n hoge snelheid over de openbare weg, dat het voertuig de lucht in vloog en zich op de eerste etage van een kantoorgebouw in Toms River, in de Amerikaanse staat New Jersey, in de muur boorde. Beide inzittenden kwamen om het leven.

Volgens de politie van Toms River had het ongeval met de rode Porsche Boxster net na 06.30 uur op zondagochtend plaats. De bestuurder raakte de macht over het voertuig kwijt, waarna de auto eerst de middenberm raakte en vervolgens via een wegverhoging werd gelanceerd. De 22-jarige Braden DeMartin en de 23-jarige Daniel Foley waren op slag dood.

Het gebouw, waarin onder meer een makelaarskantoor en een adviesbedrijf zijn gevestigd, was op dat moment gesloten. Een inspectie van een bouwinspecteur heeft uitgewezen dat de veiligheid niet meer gewaarborgd kan worden en het kantoor zal dus voorlopig gesloten blijven.

  1. Britse ‘serietrouwer’ blaast negende huwelijk op laatste moment af: ‘Ik voelde geen liefde’

    Britse ‘serietrou­wer’ blaast negende huwelijk op laatste moment af: ‘Ik voelde geen liefde’

    Een 71-jarige Brit die in zijn vaderland bekendstaat als de man die het vaakst trouwde, heeft op het allerlaatste moment zijn aanstaande huwelijk afgeblazen met de Amerikaanse verpleegkundige in opleiding Rose Hans (30). Volgens ‘serietrouwer’ annex Lord of the wedding rings Ron Sheppard zat de liefde voor de vrouw, die hij een jaar kende maar nog niet had ontmoet, toch niet diep genoeg.