Ja, de bootjes varen nog op de Brugse reien. Maar langs het water liep gisteren een pak minder volk dan de klassieke kasseien normaal te verwerken krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ja, de bootjes varen nog op de Brugse reien. Maar langs het water liep gisteren een pak minder volk dan de klassieke kasseien normaal te verwerken krijgen. © Simon Mouton Photo News

Toeristen blijven weg uit Brugge: ‘Te duur?’

Terwijl ze in de Italiaanse gondels en op het San Marcoplein niet weten wat ze aan moeten met de drommen toeristen, liggen de straten en terrassen van het Venetië van België er dezer dagen verlaten bij. En dat terwijl het stadsbestuur pas zélf nog aankondigde geen extra promotie meer te maken om ‘geen Disneyland te worden’. Horeca-uitbaters in Brugge maken zich zorgen. ,,Er valt hier in de zomer te weinig te beleven."

  1. Nederlandse directeur zendingsorganisatie weer aangehouden, nu vanwege ontucht met minderjarigen

    Nederland­se directeur zendingsor­ga­ni­sa­tie weer aangehou­den, nu vanwege ontucht met minderjari­gen

    Een 49-jarige Nederlandse financieel directeur van een zendingsorganisatie in Malawi is gistermiddag opnieuw aangehouden, dit keer op verdenking van ontucht met minderjarige meisjes. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De man kwam eerder deze week in opspraak vanwege het vermeend seksueel misbruiken van studenten en werknemers in de leeftijd van 22 tot 40 jaar.