Het Gloria Palace Hotel in Qerret, Albanië.
Volledig scherm
Het Gloria Palace Hotel in Qerret, Albanië. © Google Streetview

Vier Russische familieleden op mysterieuze wijze gestikt in sauna van Albanees hotel

Vier Russische toeristen uit dezelfde familie zijn op mysterieuze wijze dood aangetroffen in een badplaats in het westen van Albanië. De Albanese politie meldt dat de vakantiegangers vrijdagavond verstikt werden aangetroffen in een sauna in een hotel in het dorp Qerret.

 1. Mysterie rond ‘monster’ in haven Rotterdam blijft: ‘Ga niet op eigen houtje zoeken’
  PREMIUM

  Mysterie rond ‘monster’ in haven Rotterdam blijft: ‘Ga niet op eigen houtje zoeken’

  Het Havenbedrijf Rotterdam heeft gezocht, maar niets gevonden. Als het al bijna een eeuw duurt om het Monster van Loch Ness te ontmaskeren, dan zou het vreemd zijn als we in één weekend het Mysterie van de Rijnhaven zouden oplossen. Alhoewel, na alle ophef die dit weekend ontstond over een regelmatig opduikend ‘ding’ in Rotterdam-Zuid, komen AD-lezers met bruikbare tips en suggesties.
 2. Rutte vindt koranverscheuring een ‘smakeloze’ actie, Turkije ontbiedt Nederlandse ambassadeur
  Met video

  Rutte vindt koranver­scheu­ring een ‘smakeloze’ actie, Turkije ontbiedt Nederland­se ambassa­deur

  Turkije heeft de Nederlandse ambassadeur in Ankara ontboden vanwege een protest in Den Haag waarbij een koran werd verscheurd. Wopke Hoekstra, minister van Buitenlandse zaken, begrijpt dat de actie als ‘provocerend’ wordt gezien, maar benadrukt dat in Nederland de vrijheid van meningsuiting ‘een groot goed is’. Premier Mark Rutte noemt de actie evenwel ‘smakeloos’.