Arsenal onderuit bij West Ham United

VideoArsenal is tegen een pijnlijke nederlaag bij West Ham United aangelopen. Declan Rice was de enige doelpuntenmaker in het London Stadium (1-0). 

Volledig scherm
Aaron Ramsey © AP
Volledig scherm
© Getty Images

Bij West Ham United stond Samir Nasri binnen de lijnen. De Fransman werd onlangs aangetrokken nadat de oud-speler van Arsenal een dopingschorsing had uitgezeten. En uitgerekend Nasri was belangrijk tegen zijn voormalige club. De aanvaller legde de bal terug op Rice, die vervolgens hard het enige doelpunt van de wedstrijd kon binnenschieten.

Door de nederlaag blijft Arsenal steken op 41 punten uit 22 wedstrijden en kan het de aansluiting met nummer vier Chelsea verliezen. De Blues hebben 44 punten en nog een wedstrijd tegoed. Chelsea speelt later vandaag tegen Newcastle United.

Mocht Manchester United morgen winnen van Tottenham Hotspur dan komt de rivaal op gelijke hoogte met Arsenal.

Bekijk hier de 1-0:

  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.