Volledig scherm
Nicklas Bendtner © ANP

Bendtner excuseert zich voor 'vervelende situatie' in taxi

Nicklas Bendtner heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in een taxi zondagavond. De Deense spits zou een taxichauffeur een gebroken kaak hebben bezorgd na een rake klap.

Volgens Bendtner (30), die onder contract staat bij Rosenborg, raakte hij zondagnacht betrokken bij 'een vervelende situatie' om 2 uur 's nachts. ,,Het spijt me natuurlijk extreem hoe dat is afgelopen." Opvallend genoeg meldde de advocaat van de veelbesproken aanvaller dat zijn cliënt niets strafbaars heeft gedaan. Bendtner's vriendin stelt op Instagram dat haar geliefde zichzelf alleen verdedigde na een geschil met de chauffeur over de rekening.  

De lezing van Dantaxi was in verschillende Deense media anders. Zij stelden dat er een ernstige aanval op een chauffeur van hen had plaatsgevonden. ,,De bestuurder lag net op de operatietafel met een gebroken kaak. We kunnen bevestigen dat Bendtner de dader is.’’

  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.