Volledig scherm
Matthijs de Ligt omhelst Leonardo Bonucci. © BSR Agency

Bonucci ook de komende jaren partner van De Ligt in Juventus-defensie

ContractverlengingLeonardo Bonucci heeft zijn contract bij Juventus verlengd. De 32-jarige aanvoerder van de Italiaanse kampioen tekende tot medio 2024 bij. 

De ploeggenoot van Matthijs de Ligt, die ook een verbintenis tot medio 2024 in Turijn heeft en met wie hij vaak centraal in de defensie speelt, is bezig aan zijn negende seizoen in Turijn. In het seizoen 2017-2018 kwam de 95-voudig international een jaartje voor AC Milan uit.

Bonucci speelde tot dusver 376 wedstrijden, in alle competities, voor Juventus. Daarmee is hij in de huidige selectie recordhouder.

 1. Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?
  Wereldelftal

  Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?

  Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij je hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou jij opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online.
 2. De nominaties voor het wereldelftal van het jaar 2019

  De nominaties voor het wereldelf­tal van het jaar 2019

  Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij uw hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou u opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online en op 2 januari ook in deze krant. Stem via deze link! Bekijk hieronder de nominaties