Volledig scherm
Miguel Cardoso. © Pro Shots

Cardoso vervangt Mohamed bij Celta de Vigo

Celta de Vigo heeft gewisseld van trainer. De nummer veertien van La Liga brak met de Argentijn Antonio Mohamed en stelde de Portugees Miguel Cardoso aan als opvolger. Dat gebeurde een dag na de thuisnederlaag tegen Real Madrid (2-4).

De 48-jarige Mohamed kwam in mei bij Celta de Vigo aan het bewind. Het was voor hem de eerste werkervaring in Europa. Daarvoor had hij alleen clubs in Argentinië en Mexico onder zijn hoede.

Cardoso (46) werd begin vorige maand na acht speeldagen bij het Franse Nantes ontslagen. Vorig seizoen was hij in eigen land bij Rio Ave werkzaam.

Volledig scherm
Antonio Mohamed. © Getty Images
  1. Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee
    Schandalige overtreding

    Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee

    Een schandalige trap op de enkel van aanvaller Leroy Sané deed bondscoach Joachim Löw van Duitsland in de extra tijd van het duel met Servië (1-1) even flink schrikken. Dader Milan Pavkov kreeg voor zijn grove charge de rode kaart en de Duitse spits van Manchester City keerde niet meer terug binnen de lijnen. Tot grote opluchting van onder anderen Löw bleek Sané echter geen fysieke schade te hebben opgelopen. ,,We mogen van geluk spreken’', verzuchtte Löw.