Flater De Gea kost ManUnited zege op Chelsea

VideoHet dolende Manchester United had vanmiddag een flinke stap kunnen zetten richting Champions League-plaatsing, maar een blunder van doelman David De Gea voorkwam dat. De Spaanse goalie ging de afgelopen weken al vaker in de fout. Vanmiddag kostte United dat de zege tegen concurrent Chelsea: 1-1.  

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Weer uitglijder Arsenal in Premier League: vloek op CL-plaatsen?
  Video

  Weer uitglijder Arsenal in Premier League: vloek op CL-plaat­sen?

  In Engeland lijkt geen club bij de eerste vier te wíllen eindigen. Liverpool en Manchester City zijn al geruime tijd zeker van een nieuw Champions League-avontuur, maar daarachter struikelen de vier clubs die strijden om de laatste twee tickets om de haverklap. Vanmiddag was het weer de beurt aan Arsenal, dat bij Leicester City de derde nederlaag op rij leed (3-0) na Wolverhampton Wanderers (3-1) en Crystal Palace (3-2).