Volledig scherm
Jadon Sancho. © Getty Images

‘Jadon Sancho staat voor terugkeer naar Manchester’

Manchester United heeft een oogje laten vallen op Jadon Sancho. Volgens verschillende Engelse media heeft de club komende zomer maar liefst 80 miljoen euro over voor het grote talent van Borussia Dortmund.

Sancho maakte twee jaar geleden voor een kleine 10 miljoen euro de overstap van Manchester City naar de huidige koploper van de Bundesliga. De achttienjarige aanvaller staat nog tot de zomer van 2022 onder contract bij Borussia Dortmund.

Sancho maakte vorig jaar oktober al zijn debuut in de Engelse nationale ploeg. Hij mocht invallen tijdens een duel met Kroatië in de Nations League.

  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.