Jürgen Klopp.
Volledig scherm
Jürgen Klopp. © AFP

Jürgen Klopp kraakt beleid FC Barcelona: ‘Als je mij vertelt dat ik geen geld heb, geef ik niets meer uit’

Na Bayern München-coach Julian Nagelsmann heeft ook Liverpool-manager Jürgen Klopp kritiek geuit op het transferbeleid van FC Barcelona. De Duitser begrijpt om meerdere redenen niets van de gang van zaken in Camp Nou.

 1. Liverpool na twee duels al vier punten achter op Manchester City en Arsenal, Darwin Núñez krijgt rood na kopstoot
  Met video

  Liverpool na twee duels al vier punten achter op Manchester City en Arsenal, Darwin Núñez krijgt rood na kopstoot

  Liverpool staat na twee speelrondes in de Premier League al vier punten achter op Manchester City en Arsenal, de twee clubs die nog geen punten lieten liggen in de eerste twee speelrondes. Na de 2-2 bij het gepromoveerde Fulham van vorige week werd het vanavond 1-1 tegen Crystal Palace, terwijl Darwin Núñez na een kopstoot rood kreeg bij zijn debuut op Anfield. Hij mist volgende week zeker de beladen wedstrijd bij hekkensluiter Manchester United.
 2. Manchester United ziet komst van genomineerde Erik ten Hag als grootste winst na megaverlies

  Manchester United ziet komst van genomineer­de Erik ten Hag als grootste winst na megaver­lies

  Manchester United heeft over afgelopen seizoen een verlies geleden van 115,5 miljoen pond, omgerekend ruim 132 miljoen euro. Hoewel de inkomsten van de Engelse voetbalclub in het seizoen 2021-2022 met 18 procent toenamen tot 583 miljoen pond, waren de uitgaven aanzienlijk hoger. Manchester United smeet afgelopen zomer ook weer met tientallen miljoenen op de transfermarkt om de nieuwe trainer Erik ten Hag van nieuwe spelers te voorzien.