Volledig scherm
© BSR Agency

Klopp: Barcelona zou wel eens lastig kunnen worden

Jürgen Klopp vindt dat Liverpool in een jaar tijd grote stappen heeft gezet. ,,We staan voor de tweede keer op rij in de halve finales van de Champions League. We zijn volwassen geworden’', aldus de Duitse trainer, die zijn elftal woensdag met 4-1 zag winnen bij FC Porto.

Liverpool is nu al, alle competities en toernooien meegerekend, zeventien achtereenvolgende duels ongeslagen. Wolverhampton Wanderers bezorgde de club begin januari de laatste nederlaag. ,,Die reeks zegt veel’', vindt Klopp, die in de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona speelt. ,,Dat kon wel eens lastig worden’', zei hij met een knipoog.

  1. Sunderland-keeper Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’
    Interview

    Sunderland-kee­per Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’

    De Amsterdamse doelman Robbin Ruiter (32) maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van FC Utrecht naar Sunderland. Met de zesvoudig kampioen van Engeland degradeerde Ruiter vorig seizoen naar de League One, maar komende zondag kunnen The Black Cats terugkeren naar het Championship als op Wembley wordt gewonnen van Charlton Athletic. ,,De trouwe fans van deze club verdienen promotie.”