Lionel Messi (l) en Robert Lewandowski.
Volledig scherm
Lionel Messi (l) en Robert Lewandowski. © AP/EPA

Lewandowski ‘verdrietig’ na mislopen Gouden Bal: ‘Ik wou dat Messi's woorden oprecht waren’

Robert Lewandowksi was absoluut niet tevreden met zijn tweede plek bij de Gouden Bal. In een interview met het Poolse Kanal Sportowy betwijfelt de spits van Bayern München of de uitslag terecht is en of de ondersteunende woorden van Lionel Messi wel oprecht waren. 

 1. Ongekende slotfase in Madrid: Atlético buigt in blessuretijd achterstand om in overwinning
  Samenvatting

  Ongekende slotfase in Madrid: Atlético buigt in blessure­tijd achter­stand om in overwin­ning

  Atlético Madrid heeft een nieuwe tegenvaller in de Spaanse voetbalcompetitie ternauwernood voorkomen. De regerend landskampioen stond zaterdag in eigen stadion na een uur spelen nog achter tegen Valencia (0-2), maar won door twee doelpunten in de slotfase alsnog: 3-2. International Jasper Cillessen ontbrak bij Valencia, na de lichte blessure die hij woensdag opliep in de ontmoeting met Sevilla.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.