Volledig scherm
© AFP

Maradona: Zelfs Tonga kan dit Argentinië verslaan

Diego Maradona heeft na de 2-0 nederlaag van Argentinië tegen Colombia hard uitgehaald naar de nationale ploeg. ,,Zelfs Tonga kan dit Argentinië verslaan”, zei Pluisje bij het Argentijnse TyC over het duel in de Copa América. 

 Maradona, die als speler in 1986 Argentinië naar de wereldtitel leidde en tussen 2008 en 2010 bondscoach was, bekritiseerde de nationale bond. Hij kan niet begrijpen dat de in zijn ogen onervaren Lionel Scaloni de nationale ploeg mag leiden. 

Maradona hekelde ook de spelers, die volgens hem met meer trots het Argentijnse tricot moeten dragen. 

Argentinië won in 1993 voor het laatst de Copa América. Het team van Lionel Messi speelt woensdag  tegen Paraguay, dat eerder gelijkspeelde tegen Qatar. 

Volledig scherm
© AFP
  1. Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’
    VIDEO

    Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’

    José Mourinho zegt geleerd te hebben van de dingen die hij verkeerd heeft gedaan in zijn carrière. Zonder specifiek Manchester United, waar hij ruziënd ontslagen werd, te noemen zei de nieuwe coach van Tottenham Hotspur: ,,Ik realiseer me dat ik tijdens mijn carrière fouten heb gemaakt, maar ik zal niet dezelfde fouten maken. Ik zal nieuwe fouten maken”, aldus de Portugees tijdens zijn eerste persconferentie bij de Londense club.