Napoli raakt verder achterop na doelpuntloze remise met Genoa van Schöne

VideoNapoli is momenteel geen schim meer van de succesvolle ploeg van de afgelopen seizoenen in de Serie A. De nummer twee van de laatste twee jaar kwam voor eigen publiek tegen Genoa niet verder dan een gelijkspel: 0-0.

Napoli heeft in twaalf duels al een achterstand van twaalf punten op de huidige lijstaanvoerder Internazionale opgelopen. Juventus kan zondag de koppositie weer in handen nemen. De kampioen heeft weer een punt meer dan Internazionale als AC Milan wordt verslagen.

Hirving Lozano, overgekomen van PSV, speelde de hele wedstrijd voor Napoli. Oud-speler Lasse Schöne van Ajax voetbalde het hele duel voor Genoa. Denilho Cleonise debuteerde als invaller voor Genoa. De 17-jarige Nederlander verliet vorig seizoen de jeugdopleiding van Ajax voor een contract bij de Italiaanse club.

Volledig scherm
Lasse Schöne in duel met Dries Mertens. © AP
  1. Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?
    Wereldelftal

    Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?

    Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij je hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou jij opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online.