Volledig scherm
Keylor Navas. © Getty Images

‘Navas krijgt slecht nieuws en moet weg bij Real Madrid’

Keylor Navas kan zijn biezen gaan pakken bij Real Madrid. De 32-jarige doelman uit Costa Rica heeft volgens Marca te horen gekregen dat Thibaut Courtois de voorkeur krijgt volgend seizoen.

Coach Zinedine Zidane heeft Navas afgelopen week het nieuws medegedeeld, waarna Navas ontbrak in de selectie voor de uitwedstrijd tegen Real Sociedad, die met 3-1 verloren ging. Het was alweer de zeventiende nederlaag van Real Madrid van het huidige seizoen.

Navas zou enorm teleurgesteld hebben gereageerd, omdat hij zelf graag de concurrentiestrijd aan wilde gaan met Courtois, die afgelopen zomer voor 35 miljoen euro over kwam van Chelsea, in aanloop naar het komende seizoen. Zidane heeft de Costa Ricaan verteld niets voor hem te kunnen doen, omdat het besluit van de directie van de Koninklijke al vast staat. 

Na zijn komst van Levante in 2014 won Navas met Real Madrid drie Champions Leagues, één keer het Spaanse kampioenschap, drie wereldbekers en drie Europese supercups. 

  1. Legendes ManUnited en Bayern spelen replay historische CL-finale
    Fotoserie

    Legendes ManUnited en Bayern spelen replay histori­sche CL-finale

    Twintig jaar na één van de meest krankzinnige ontknopingen in een Champions League-finale stonden de clubs van toen, Bayern München en Manchester United, opnieuw tegenover elkaar in een benefietduel. Onder anderen Jaap Stam, David Beckham, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer maakten hun opwachting bij de ‘legends’ van United. Roy Makaay, Lothar Matthäus, Stefan Effenberg, Giovanne Elber deden mee bij Bayern.