Peter Bosz.
Volledig scherm
Peter Bosz. © Pro Shots / Kay int Veen

Peter Bosz krijgt duidelijk signaal van clubleiding: ‘Blijven niet het hele seizoen wachten op resultaten’

Met nederlagen tegen Lorient (3-1) en AS Monaco (2-1), resulterend in een vijfde plek op de ranglijst in Frankrijk, wordt de druk op de schouders van Olympique Lyon-coach Peter Bosz groter en groter. Zeker omdat aankomende zondag de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain op het programma staat.

 1. Erik ten Hag houdt met Manchester United aansluiting met top dankzij gouden wissel Alejandro Garnacho
  Met samenvatting

  Erik ten Hag houdt met Manchester United aanslui­ting met top dankzij gouden wissel Alejandro Garnacho

  Erik ten Hag heeft ternauwernood voorkomen dat hij voor de tweede keer op rij punten verspeelt in de Premier League met Manchester United. Op bezoek bij Fulham stond het lange tijd 1-1, maar in de blessuretijd bleek het inbrengen van het Argentijnse talent Alejandro Garnacho (18) een gouden ingreep van Ten Hag, waardoor United met 1-2 won op Craven Cottage in Londen.
 2. Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

  Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

  Arsenal mag na 14 wedstrijden zachtjes aan de revelatie van de eerste seizoenshelft van de Premier League genoemd worden. Daar Arsenal de afgelopen jaren met lage klasseringen een reputatie hadden opgebouwd van ‘gevallen topclub’, dit seizoen draait de club uit Noord-Londen als nooit tevoren en gaven The Gunners slechts vier punten toe. Bovendien sloeg Arsenal zaterdag een gat van vijf punten op gedoodverfd titelfavoriet Manchester City.