Volledig scherm
Karl Toko Ekambi van Villarreal schermt de bal van oud-Ajacied Maximilian Wöber. © AFP

Promes lijdt met Sevilla pijnlijke nederlaag bij Villarreal

Sevilla weet voorlopig maar geen einde te maken aan de slechte serie van de afgelopen weken. Met Quincy Promes in de basis gingen de Andalusiërs met 3-0 hard onderuit bij Villarreal, dat voorlaatste stond in de Primera Division.

Sevilla wist in 2019 pas één competitieduel te winnen. Op bezoek bij Villarreal, dat donderdag nog met 0-1 had gewonnen van Sporting Portugal in de Europa League, zat een goed resultaat er geen moment in. Álvaro González opende na twintig minuten de score toen hij de van Ajax overgekomen  Maximilian Wöber aftroefde in de lucht. Karl Toko Ekambi maakte er na een fraai hakballetje van Carlos Bacca 2-0 van. De 3-0 kwam vlak voor tijd op naam van Alfonso Pedraza.

Sevilla staat met 37 punten uit 24 duels nog vierde, maar kan die positie later op de dag verspelen aan Alavés. De top drie bestaat uit FC Barcelona (54), Atlético Madrid (47) en Real Madrid (45).

Volledig scherm
Quincy Promes of Sevilla FC NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency
  1. Legendes ManUnited en Bayern spelen replay historische CL-finale
    Fotoserie

    Legendes ManUnited en Bayern spelen replay histori­sche CL-finale

    Twintig jaar na één van de meest krankzinnige ontknopingen in een Champions League-finale stonden de clubs van toen, Bayern München en Manchester United, opnieuw tegenover elkaar in een benefietduel. Onder anderen Jaap Stam, David Beckham, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer maakten hun opwachting bij de ‘legends’ van United. Roy Makaay, Lothar Matthäus, Stefan Effenberg, Giovanne Elber deden mee bij Bayern.