Volledig scherm
PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi. © EPA

PSG-eigenaar wil geen sterrengedrag meer: ‘Anders staat de deur open, ciao!’

Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi accepteert geen sterrengedrag meer van zijn spelers. ,,Het moet helemaal anders”, zegt de zakenman uit Qatar aan France Football. ,,Ze moeten meer doen, harder werken. Ze zijn hier niet om lol te hebben.”

PSG werd afgelopen seizoen weliswaar kampioen van Frankrijk, maar dat was niet genoeg om de torenhoge ambities waar te maken. In de achtste finales van de Champions League werd een 0-2-uitzege bij Manchester United alsnog verspeeld door de return met 1-3 te verliezen.

Al-Kehlaïfi baalt dat het geld dat hij in de club heeft gepompt nog niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. ,,De spelers zullen nog meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen. En als ze het er niet mee eens zijn, dan staat de deur open. Ciao! Sterrengedrag tolereer ik hier niet meer.”

De woorden lijken mede bedoeld voor sterspelers Kylian Mbappé en Neymar, die beiden zouden azen op een vertrek uit Parijs en in verband worden gebracht met onder meer Real Madrid en FC Barcelona.