Volledig scherm
Rashford. © REUTERS

Rashford brengt Engeland langs Zwitserland

De Engelse nationale voetbalploeg heeft in een oefenwedstrijd gewonnen van Zwitserland. In Leicester was de nummer vier van het laatstgehouden wereldkampioenschap met 1-0 te sterk voor Zwitserland.

Marcus Rashford maakte in de 54ste minuut het doelpunt. Na een hoge en lange voorzet vanaf de rechterkant stond de aanvaller van Manchester United bij de tweede paal geheel vrij. Rashford kon de bal simpel in het doel werken.
Voor Engeland betekende het de eerste zege na het WK. Zaterdag ging het team van bondscoach Gareth Southgate in de Nations League met 1-2 onderuit tegen Spanje. De Spanjaarden wonnen dinsdag ook de tweede wedstrijd in groep 4 van divisie A, met 6-0 van WK-finalist Kroatië.

  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.