Volledig scherm
© REUTERS

Rayo Vallecano breekt met coach Míchel

Het bestuur van de Spaanse voetbalclub Rayo Vallecano heeft afscheid genomen van coach Míchel. De 43-jarige trainer moet vertrekken na de zevende nederlaag op rij in La Liga. Villarreal was zondag met 3-1 te sterk.

Rayo Vallecano staat op de negentiende en voorlaatste plaats, zes punten onder de degradatiestreep. Wie de resterende tien competitieduels op de bank zal zitten, is nog niet bekend. Paco Jémez, oud-trainer van Rayo Vallecano, is een belangrijke kandidaat.

Míchel, oud-speler van Rayo Vallecano in twee periodes, werd in 2017 aangesteld als hoofdtrainer. De clubman zorgde in 2018 voor promotie naar het hoogste niveau.

  1. ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    De spelers van Manchester United beseffen terdege hoe belangrijk de komende derby tegen Manchester City is. Ondanks de zeperd van zondag bij Everton (4-0 verlies) is de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer volgens Ashley Young klaar voor woensdag als City naar Old Trafford komt. ,,Zeker nu weten we de waarde van deze wedstrijd. Niet alleen voor de supporters ook voor ons", zegt de verdediger op het clubkanaal.