Jeremiah St. Juste.
Volledig scherm
Jeremiah St. Juste. © BSR Agency

St. Juste hoopt op herstel zonder operatie

Verdediger Jeremiah St. Juste hoopt dat hij zonder operatie zo snel mogelijk weer op het veld kan staan. Bij de zomeraanwinst van de Duitse club 1. FSV Mainz 05 schoot zaterdag tijdens zijn debuut in de Bundesliga tegen SC Freiburg opnieuw een schouder uit de kom. 

Na overleg met specialisten heeft St. Juste gekozen voor een conservatieve behandelmethode. Hoelang het duurt voordat hij weer kan spelen, is volgens de medische staf van zijn club niet te voorspellen.

Jeremiah St. Juste.
Volledig scherm
Jeremiah St. Juste. © BSR Agency

De jeugdinternational wordt al geruime tijd achtervolgd door schouderproblemen. Begin vorig jaar schoot ook al een schouder van St. Juste uit de kom. De toenmalige Feyenoorder moest een operatie ondergaan en stond de rest van het seizoen aan de kant.

De multifunctionele verdediger verhuisde begin deze maand voor bijna 10 miljoen euro van Feyenoord naar Mainz. St. Juste speelde in Freiburg een sterke wedstrijd, maar nadat hij 10 minuten voor tijd was uitgevallen, ging het helemaal mis voor zijn ploeg. Freiburg scoorde drie keer en pakte zo de winst: 3-0.