Volledig scherm
Tonny Vilhena © Krasnodar

Vilhena en Namli verliezen bij debuut met Krasnodar

Tonny Vilhena en Younes Namli hebben een teleurstellend debuut beleefd bij FC Krasnodar. De twee aanwinsten gingen bij de start van de Russische competitie met hun nieuwe club met 1-0 onderuit tegen Akhmat Groznyi.

Vilhena, die vorige maand voor negen miljoen euro overkwam van Feyenoord, speelde in de Akhmat Arena de hele wedstrijd mee. Namli, vorig seizoen nog spelend voor PEC Zwolle, werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald.

Het ambitieuze Krasnodar heeft deze zomer flink geïnvesteerd in de selectie. Naast de twee eredivisiespelers werd ook spits Marcus Berg aangetrokken. De voormalig spits van PSV en FC Groningen zat gisteren nog niet bij de selectie.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.