Volledig scherm
© Getty Images

Vincent Janssen is scoren niet verleerd

De laatste keer dat Vincent Janssen als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier verscheen was op 14 mei 2018 - toen nog als huurling bij Fenerbahçe. Vanmiddag rekende de van een blessure teruggekeerde spits in het tweede van Tottenham Hotspur af met die droogte. 

Volledig scherm
© Getty Images

Janssen deed een uur mee tegen de reserves van West Ham United (1-1). Op aangeven van Kazaiah Sterling tekende de Nederlander voor de gelijkmaker. Janssen maakte vorige week tegen de reserves van Liverpool al zijn rentree. Hij kwam toen niet tot scoren.

Janssen werd eind augustus geopereerd aan een gebroken middenvoetsbeentje, waarmee hij eerder zonder operatie ook al maanden ‘out’ was. De voormalig AZ-spits is bij de Spurs op een zijspoor beland en kreeg in de voorbereiding zelfs geen rugnummer toegewezen.

Dat Janssen nu weer wedstrijdfit is, kan een mogelijke transfer een stap dichterbij brengen. Zijn club stuurde deze zomer al aan op een verkoop van de 24-jarige Brabander, die vorig seizoen al tijdelijk werd gestald bij het Turkse Fenerbahçe.

Volledig scherm
© Getty Images