Volledig scherm
PREMIUM
© Roland Weihrauch/dpa

Waarom Juventus in Andrea Pirlo zijn grote verlosser ziet

Zijn aanstelling als hoofdcoach kwam zaterdag uit de lucht vallen – en op enige ervaring in het trainersvak kun je Andrea Pirlo niet betrappen. Waarom legde Juventus zijn lot in handen van de oud-voetballer?

 1. Ramos verzekert Real Madrid met panenka van drie punten bij Betis
  Hulp van de VAR

  Ramos verzekert Real Madrid met panenka van drie punten bij Betis

  Real Madrid heeft de uitwedstrijd bij Real Betis met 3-2 gewonnen. De landskampioen stond halverwege met 2-1 achter in Sevilla, maar trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. De ‘Koninklijke’ kreeg daarbij wel wat hulp van de VAR, die de scheidsrechter eerst adviseerde om verdediger Emerson van Real Betis met rood van het veld te sturen en in de slotfase aangaf dat de Madrilenen een penalty hadden verdiend.
 2. Koeman na geslaagde ouverture met Barça: ‘Eerste helft was geweldig’

  Koeman na geslaagde ouverture met Barça: ‘Eerste helft was geweldig’

  Natuurlijk was trainer Ronald Koeman van FC Barcelona blij en misschien ook wel een tikje opgelucht dat zijn ouverture in La Liga goed was afgelopen. Zijn openingswedstrijd op de bank bij Barça tegen Villarreal eindigde in een fraaie zege: 4-0. Puntje van kritiek was daarbij nog wel dat alle treffers, waarvan twee van de excellerende tiener Ansu Fati, in de eerste helft vielen. Na de rust viel de Catalaanse productie stil en dat stemde Koeman allerminst tevreden.