Volledig scherm
Callum Hudson-Odoi viel geblesseerd uit bij Chelsea in de wedstrijd tegen Burnley. © Getty Images

Zware achillespeesblessure Chelsea-talent Hudson-Odoi

De stormachtige ontwikkeling van vleugelspeler Callum Hudson-Odoi is bij Chelsea abrupt tot stilstand gekomen. Het 18-jarige talent, voor wie Bayern München veel belangstelling toont, heeft een zware achillespeesblessure opgelopen. Hij viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Burnley (2-2) vlak voor de rust uit.

Hudson-Odoi liet naderhand via Twitter weten dat het om een gescheurde achillespees gaat. ,,Ik ben echt ontdaan dat ik hiermee mijn seizoen moet beëindigen. Ik zal hard moeten werken en ga proberen om sterker terug te komen voor het nieuwe seizoen’', meldde de veelbelovende tiener.

Callum Hudson-Odoi on Twitter

Really gutted to end my season with an Ruptured Achilles, gotta work hard and try and come back stronger for next season!!!😢🙏🏾❤️

Hudson-Odoi maakte vorige maand zijn debuut in de Engelse ploeg, die op 6 juni tegen Nederland speelt in Portugal in de halve finales van de Nations League. Zijn contract bij Chelsea loopt medio 2020 af. Indien hij zijn verbintenis in Londen niet verlengt, zou de Engelse club hem willen verkopen. 

Bayern München leek eerder bereid om minstens 30 miljoen euro voor hem te willen betalen. De Duitse topclub zal nu waarschijnlijk eerst het herstel van Hudson-Odoi afwachten voordat een transfer daadwerkelijk nog aan de orde komt.

Bekijk hier de samenvatting van Chelsea - Burnley.