Zware crash voor voormalig AZ-doelman Sergio Romero

Keeper ongedeerdManchester United-doelman Sergio Romero is met zijn auto hard door de vangrail heen gereden. Hoewel zijn auto volledig in de prak ligt, is de voormalig doelman van AZ ongedeerd.

Dat meldt de Daily Mail. Romero verloor de macht over het stuur op de A6144, de weg dicht in de buurt van het trainingsveld van Manchester United. Hij reed met zijn Lamborghini, die bijna 200.000 euro waard is, dwars door de vangrail heen. De doelman kwam goed weg, want hij bleef ongedeerd. Zijn auto is er minder goed aan toe: die is volledig total-loss.

De Argentijn is al sinds 2015 tweede doelman bij Manchester United. Romero keepte tussen 2007 en 2011 voor AZ. Daarmee werd hij in 2009 landskampioen.

Volledig scherm
Sergio Romero crashte met zijn Lamborghini © Twitter
  1. De Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels: ‘Nu gaat het er echt om’
    Video

    De Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels: ‘Nu gaat het er echt om’

    FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong kan morgenavond (21.00 uur) in de wedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen Napoli rekenen op een basisplaats. Hij kijkt uit naar het duel in Stadio San Paolo in Napels. ,,De spanning is bij deze wedstrijden een stuk groter dan in de groepsfase. Nu gaat het er echt om. Ik verwacht twee geweldige wedstrijden”, aldus De Jong op de website van de UEFA.