Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images

Brabantse carnavalskrakerverkiezing: stuur nu je nummer in!

VerkiezingHet is bijna carnaval en dus is de ware carnavalsvierder inmiddels druk met de voorbereidingen. Ook is her en der in de regio gewerkt aan misschien wel hét Brabantse carnavalslied voor dit jaar. Wat is de beste meedeiner, welk nummer zorgt voor de langste polonaise, bij welke lied gaat iedereen uit zijn bol? 

Kortom, het Brabants Dagblad gaat samen met het Eindhovens Dagblad en BN DeStem op zoek naar de beste Brabantse carnavalskraker van 2019. En hiervoor kan iedereen die dat wil zijn videoclip insturen! Een professionele jury, bestaande uit vier zeer ervaren en toegewijde carnavalsvierders van de drie Brabantse titels, kiest straks één winnaar. Ook zal er een publiekslieveling worden uitgeroepen. Lezers kunnen daarvoor straks stemmen op de site. De makers van het winnende carnavalslied nodigen we uit om een prijs in ontvangst te nemen, waarbij we hopen dat het nummer live ten gehore zal worden gebracht op de redactie. Dan zal ook de prijs uitgereikt worden. Let op: dit staat gepland op donderdag 28 februari.

Vanaf nu kunt u clips insturen. Dat gaat per mail. Inzenden kan tot 22 februari, 9.00 uur. Vanaf dat moment gaat de jury in beraad. Op 28 februari wordt dan de winnaar bekendgemaakt. Houd die dag dus nog een plekje vrij in de agenda!

Stuur uw mail met daarin de video, uw naam, woonplaats en telefoonnummer naar: carnaval-zuid@persgroep.nl. Let op: stuur ons een videobestand en dus geen youtube-link.

Indien u een video instuurt moet deze bijdrage vrij zijn van alle (intellectuele eigendoms-) rechten of er moet toestemming zijn van de maker(s) van de bijdrage om de bijdrage kosteloos openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op de websites en apps van De Persgroep Nederland B.V. De redactie gebruikt uw persoonsgegevens voor uw deelname aan deze wedstrijd. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.