Harold d'n Uurste
Volledig scherm
Harold d'n Uurste © St. Carnavalsorganisatie Nuland

Harold d’n Uurste “sprookjes”prins van Nuland

NULAND - Nuland heeft vrijdagavond de 42-jarige Harold d'n Uurste verkozen als Prins van 't Waoterrijk.Het thema voor het komende carnaval is: ’t Waoterrijk: tis net un Sprookje!

Harold van Nistelrooij is in het dagelijks leven eigenaar van Van Nistelrooij Melkvee VOF en Topstrooisel. Eric Langens (44), een vriend van Van Nistelrooij, werd verkozen tot diens adjudant.

“We vinden het een grote eer dat we voor dit prachtige ambt zijn gevraagd en staan te popelen om er samen met de Waoterrijkers een sprookjesachtig carnavalsfeest van te maken”, aldus de nieuwe roergangers.

  1. Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    SINT-MICHIELSGESTEL - Onze minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, heeft de ziel van het carnaval doorgrond. Dat bleek zaterdagavond in de feestrede, die zij in De Ruwenberg uitsprak, voordat zij zich tot Ere-Boktorandus liet kronen. Geheel in de wat sjieke stijl en sfeer van het luchtige traditionele Gestelse evenement, wierp zij zich op als opvolger voor minister-president Rutte. “Dit is een plechtig moment. Nederland heeft een kandidaat-premier nodig die van veranderen weet, en dat ben ik. Want poetsen is een pre, niet lullen. Mijn campagne begint hier in Bokkendonk.” De lach ging door de dinerzaal, zij het bij enkelen met wat aarzeling.