Volledig scherm
© C.V. De Lamknatsers

Video | Lamme Frans promoot carnavalsnummer met een nieuwe vereniging

TILBURG - Carnaval is niet meer ver weg en in navolging van feestnummers van Fred van Boesschoten, Bart Schuermans en Veul Gère, heeft Lamme Frans nu ook zijn carnavalskraker gepresenteerd. En hij heeft zichzelf meteen tot prins uitgeroepen van zijn eigen carnavalsvereniging, die dan wel alleen nog op Facebook bestaat.

De digitale vereniging heet ' C.V. De Lamknatsers' en Lamme Frans zwaait als ‘Prins Frans d’n Lamme’ de scepter. Er is nog geen raad van elf, maar die wordt in aanloop naar carnaval gekozen uit de Facebookleden die zich daarvoor hebben opgegeven.

De elf worden ingewijd door de prins, maar wanneer en op welke manier dat gaat gebeuren heeft de prins van de Lamknatsers nog niet laten weten.

Wie alvast in de stemming wil komen voor carnaval, kan ook de krakers van andere artiesten vast uit de speakers laten schallen.

Alle Lamknatsers verzamelen, want Lamme Frans is terug! FEEEEEEST! #feest #drankorgel #alaaf #prinsfransdnlamme #cvdelamknatsers Songtekst: Alle Lamknatsers verzamelen! Weet je wat het is, er gaat van alles mis Want ik ben zo zat als een pad Kom ik ‘s avonds thuis, is het een ander huis En zit ik bij de bakker in bad Zo ga ik elke keer, het dorp op en neer Op zondag riep meneer pastoor Hij is er nondeju alweer Met de wijnvoorraad vandoor Refrein Ik heb weer een stuk in m’n kraag Ik drink het allemaal op vandaag Zing het hardst en zuip het meest Want nu is het.. FEEST! Feest van tante Mien,een tang van honderdtien Dat is toch zonder bier niet te doen En treed ik s’avonds op, dan rijmt het van geen kant En dat is dan best wel jammer... Ik was met carnaval vergeten da’k moest werken op kantoor Dus belde ik m’n baas en ik gaf het effe door…. ‘’hallo?” Refrein Zit je bij de Griek, maar had je liever gechineest Ben je als een clown naar een begrafenis geweest Geeft tijdens een vrije val je parachute de geest FEEST! FEEST! FEEST! Refrein 2x ------------------- Volg Frans online! http://www.facebook.com/lammefrans http://twitter.com/LammeFrans http://instagram.com/lammefrans Snapchat: lammefrans consumptiebonnen@gmail.com
  1. Zakdoeken blijven op zak bij twintigste Torenproat in Sint-Michielsgestel
    PREMIUM

    Zakdoeken blijven op zak bij twintigste Torenproat in Sint-Michiels­ges­tel

    SINT-MICHIELSGESTEL - Voor de twintigste en laatste keer liep De Huif dit weekeinde vol met vijftienhonderd bezoekers voor de jaarlijkse Torenproat. Hoe memorabel deze jaargang zal zijn moet nog maar blijken. Zakdoeken bleven op zak. De drie voorstellingen met zeven tonpraters gaven een erg wisselend beeld, met dit jaar - de eerlijkheid gebiedt het te zeggen - middelmaat als troef. Zoals een bezoeker oordeelde na afloop: “Ik miste de uitschieters.”