Gerwyn Price.
Volledig scherm
Gerwyn Price. © AP

Price betwist positieve test voor Premier League: ‘Er is niets mis met me’

Darter Gerwyn Price mag na een positieve coronatest niet meedoen aan de Premier League, maar volgens de wereldkampioen gaat het om een vals-positieve test. De 36-jarige Welshman deed maandag drie sneltests, die allemaal een negatief resultaat opleverden. 

 1. Nieuwe kans Michael van Gerwen na incident in 2020: ‘Ik ben hun grootste bedreiging’
  PREMIUM
  Premier League Darts

  Nieuwe kans Michael van Gerwen na incident in 2020: ‘Ik ben hun grootste bedreiging’

  Of Michael van Gerwen nu wel of niet presteert, eigenlijk is hij altijd het onderwerp van gesprek in de dartwereld. Daar heeft hij niet direct problemen mee, maar de drievoudig wereldkampioen denkt er soms wel het zijne van. De 31-jarige Vlijmenaar kijkt vooral naar zichzelf en is hard toe aan nieuw succes. Met de start van Premier League dient zich in elk geval een mooie kans aan.
 2. Michael van Gerwen blij dat 2021 achter de rug is: ‘Weer nummer één als hij darts boven alles zet’
  PREMIUM

  Michael van Gerwen blij dat 2021 achter de rug is: ‘Weer nummer één als hij darts boven alles zet’

  Geen Michael van Gerwen bij het slotstuk van het WK darts. Er zijn wel eens andere tijden geweest. Vanaf 2013 stond hij vijf keer in de finale en greep in totaal drie keer de mondiale macht. Tijden zijn veranderd en dan kreeg hij tijdens de huidige editie ook nog eens te maken met corona. ,,Blij dat 2021 achter de rug is", luidde dan ook de boodschap van de Brabander rond de jaarwisseling.