Michael van Gerwen (l) krijgt in de Premier League onder meer te maken met Jonny Clayton (r), die in 2021 lekker op dreef is.
Volledig scherm
Michael van Gerwen (l) krijgt in de Premier League onder meer te maken met Jonny Clayton (r), die in 2021 lekker op dreef is. © PDC

Van Gerwen gaat met 9 rivalen strijd aan om bijna 300.000 euro

Michael van Gerwen ging in zijn carrière al vijf keer aan de haal met de hoofdprijs in de Premier League Darts. Aan zijn deelname tijdens de corona-editie van vorig jaar bewaart hij echter minder goede herinneringen. Als titelverdediger wist hij zich niet te plaatsen voor de finaleronde. Maar in 2021 liggen er weer nieuwe kansen voor de 31-jarige Vlijmenaar. Wie zijn tijdens de prestigieuze competitie zijn (negen) rivalen?

  1. Michael van Gerwen kijkt na masterclass naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’
    PREMIUM

    Michael van Gerwen kijkt na master­class naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’

    Michael van Gerwen steekt dan wel niet in zijn beste vorm, toch blijft hij de man op wie alle schijnwerpers staan gericht. Na zijn masterclass van gisteren in de Premier League Darts moet de Vlijmenaar nu langzaamaan weer op structurele basis de 100+ gemiddelden laten zien. Ondanks lichte twijfels in de afgelopen maanden is het geloof in eigen kunnen nog altijd sterk aanwezig. ,,Ik zie veel licht aan het einde van de tunnel.”