Michael van Gerwen
Volledig scherm
Michael van Gerwen © PDC

Van Gerwen maakt indruk in sensationele partij tegen Wade: ‘Daar doe je iemand pijn mee’

Premier League DartsMichael van Gerwen kan terugkijken op een uitstekend verlopen driedaagse sessie in de Premier League Darts. Ook zijn derde partij wist de vijfvoudig winnaar van de prestigieuze competitie om te zetten in winst. Dit keer was James Wade in een sensationele partij het slachtoffer van zijn dadendrang. Van Gerwen won met 8-3 in legs.

 1. Michael van Gerwen kijkt na masterclass naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’
  PREMIUM

  Michael van Gerwen kijkt na master­class naar toekomst: 'Dat mag gewoon niet meer gebeuren’

  Michael van Gerwen steekt dan wel niet in zijn beste vorm, toch blijft hij de man op wie alle schijnwerpers staan gericht. Na zijn masterclass van gisteren in de Premier League Darts moet de Vlijmenaar nu langzaamaan weer op structurele basis de 100+ gemiddelden laten zien. Ondanks lichte twijfels in de afgelopen maanden is het geloof in eigen kunnen nog altijd sterk aanwezig. ,,Ik zie veel licht aan het einde van de tunnel.”
 2. Dirk van Duijvenbode voelt zich bevrijd: ‘Iets bereiken kan ook een drempel zijn’
  PREMIUM

  Dirk van Duijvenbo­de voelt zich bevrijd: ‘Iets bereiken kan ook een drempel zijn’

  Dirk van Duijvenbode heeft zijn eerste titel bij de PDC te pakken. Dat kunstje flikte hij deze week in het Duitse Niedernhausen door een van de vier vloertoernooien in de Super Series te winnen. ,,Het is een combinatie van opluchting en blijdschap. Het is geen garantie dat je ooit finales speelt. Laat staan, ze ook nog eens wint", reageert de 28-jarige Westlander, inmiddels weer terug in Nederland.