Van Gerwen neemt Van Barneveld lachend de maat na 'Clásico': ‘Een fantas­tisch persoon, maar hij gooit als VfB Stuttgart’

Met video's‘De Klassieker’ tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen op de Euro Darts Open in Leverkusen is een prooi geworden voor de Brabander die Barney in de allerlaatste leg brak: 6-4. Na afloop nam hij Van Barneveld op de hak.

 1. Premier League is pas op de helft, maar overkill dreigt nu al: ‘In de eredivisie leef je ook toe naar Ajax - Feyenoord’
  PREMIUM

  Premier League is pas op de helft, maar overkill dreigt nu al: ‘In de eredivisie leef je ook toe naar Ajax - Feyenoord’

  De Premier League Darts is pas halverwege. ,,Maar het is eigenlijk nu wel klaar, hè’’, zegt Vincent van der Voort, zelf de nummer 32 van de wereld. ,,Het is elke week hetzelfde, je ziet veel te vaak dezelfde wedstrijden’’, vindt ook dartscommentator Jacques Nieuwlaat. De huidige opzet van de Premier League is pas bezig aan het tweede jaar, maar de houdbaarheidsdatum lijkt al te zijn verstreken.
 2. Nederlands publiek krijgt standje na exit Michael van Gerwen: geen Nederlandse winnaar in Leeuwarden

  Nederlands publiek krijgt standje na exit Michael van Gerwen: geen Nederland­se winnaar in Leeuwarden

  Michael van Gerwen heeft zichzelf ook in Leeuwarden niet kunnen trakteren op een toernooizege. Mighty Mike moest in de halve finale van de Dutch Darts Championship zijn meerdere erkennen in Dave Chisnall, de uiteindelijke winnaar, na een zenuwslopende beslissende leg: 6-7. Het Nederlandse publiek deed er alles aan om Van Gerwen, en eerder ook Danny Noppert, verbaal te helpen, maar dat mocht niet baten.
  Leeuwarden