Wereldkampioen Smith te sterk voor Noppert in kwartfinale The Masters

Na Dirk van Duijvenbode strandt ook Danny Noppert in de kwartfinale van The Masters. Regerend wereldkampioen Michael Smith bleek een maatje te groot voor de Fries.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Dirk van Duijvenbode: ‘hakkend’ tegen de grond bij opkomst, maar zege met spectaculaire finish
  Dutch Darts Championship

  Dirk van Duijvenbo­de: ‘hakkend’ tegen de grond bij opkomst, maar zege met spectacu­lai­re finish

  Het hoogtepunt van de avond werd tot het laatst bewaard op dag twee van het Dutch Darts Championship in Leeuwarden. Dirk van Duijvenbode bereikte in navolging van Michael van Gerwen, Danny Noppert en Berry van Peer zoals verwacht de achtste finales, maar de manier waarop leidde tot een hoop hilariteit. Tijdens zijn walk-on viel de Nederlander in al zijn enthousiasme om op het podium.
  Leeuwarden