Volledig scherm
De Burgemeester Letchertweg moest enige tijd worden afgesloten, onder meer omdat de traumahelikopter er landde. © Jules Vorsselaars/JV Media

Automobilist bekneld na crash op Burgemeester Letschertweg in Tilburg

TILBURG - Brandweer en ambulancepersoneel zijn maandagmiddag geruime tijd bezig geweest om een gewonde automobilist te bevrijden uit zijn gecrashte auto langs de Burgemeester Letschertweg in Tilburg. 

De auto was van de weg geraakt, over de kop geslagen en nog een eind doorgeschoven, vermoedelijk na een botsing met een andere auto. Deze stond even verderop en raakte ook beschadigd, maar de precieze aanleiding van de botsing was niet bekend.

Gewond
Beide inzittenden van de gecrashte auto raakten gewond, de ene inzittende kon er al vrij snel uit worden gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De chauffeur van de auto zat echter bekneld. Voor bijstand hierbij landde ook een traumahelikopter midden op de Burgemeester Letschertweg, die hiervoor enige tijd moest worden afgesloten. De arts van de traumahelikopter heeft ter plaatse medische ingrepen moeten doen die niet konden wachten tot in het ziekenhuis.