Volledig scherm
© Thinkstock

Boels Rental Ladies Tour met olympisch kampioene Van der Breggen vrijdag in Den Bosch

DEN BOSCH - De start en finisch van de vierde etappe van de Boels Rental Ladies Tour is vrijdag op de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Ook olympisch kampioene Anna van der Breggen zal haar opwachting maken. 

Om 12.00 uur start het internationale vrouwenpeloton bij de rotonde Onderwijsboulevard-Simon Stevinweg. De wielrenners rijden in totaal ruim 110 kilometer naar Vlijmen en onder meer Elshout, Drunen en Vught.

Via de Vughterweg en het Wilhelminaplein wordt naar de Onderwijsboulevard gereden. Naar verwachting is de finish daar om 14.45 uur. ,,De veelzijdigheid van de provincie Noord-Brabants hebben we leren kennen, maar wielerstad Den Bosch geeft daar weer een extra en nieuwe dimensie aan'', aldus voorzitter Thijs Rondhuis van het evenement.

Olympisch kampioene
Ook Anna van der Breggen rijdt de Boels Rental Ladies Tour. De Overijsselse won een paar weken geleden een gouden medaille tijdens de wegrit in Rio de Janeiro. Enkele dagen later sleepte Van der Breggen ook nog een bronzen medaille in de wacht tijdens de tijdrit. Ze sluit het seizoen af met deze tour.