Volledig scherm
Generaal Rosslaan © Marc Brink

Buurtbewoner schietpartij Den Bosch: 'Een stuk of vier mannen renden weg'

DEN BOSCH - In de Generaal Rosslaan in Den Bosch doet donderdagochtend niets denken aan de schietpartij van woensdagnacht. Of het moet een politieauto zijn die staat geparkeerd bij een woning waar werd geschoten.

Volgens enkele buurtbewoners is vier keer geschoten. ,,Ik hoorde de schoten en ging naar buiten om te zien wat er aan de hand was. Toen zag ik een man vallen. Een stuk of vier andere mannen renden weg'', aldus een buurtbewoner. De buurtbewoner vertelt dat het slachtoffer al jarenlang in de straat woont. Hij zei geen bijzonderheden over het slachtoffer te weten.

Schietpartij
Het slachtoffer is een 41-jarige man uit Den Bosch. Hij werd woensdagnacht in zijn been geschoten. De man werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Onderzoek
De technische recherche heeft 's nachts ter plaatse onderzoek verricht. Ook werd een politiehond ingezet bij de zoektocht naar sporen. Het buurtonderzoek door de politie gaat donderdag verder.

Volledig scherm
Generaal Rosslaan © Marc Brink
Volledig scherm
Generaal Rosslaan © Marc Brink
Bij een schietpartij op de Generaal Rosslaan in Den Bosch is een man in zijn been geschoten. Beelden: Bart Meesters / Meesters Multi Media. Lees meer op http://bd.nl/1.6225485