Volledig scherm
Het regionale openbaar vervoer in Brabant krijgt vanaf 11 december een nieuwe naam, namelijk: Bravo. © Provincie Noord-Brabant

Eén naam voor het openbaar vervoer in Brabant: Bravo

DEN BOSCH - Het regionale openbaar vervoer in Brabant krijgt vanaf 11 december een nieuwe naam, namelijk: Bravo. Reizigers kunnen alle informatie over het busvervoer in heel Brabant dan eenvoudig onder één naam vinden ongeacht welke vervoerder het vervoer aanbiedt.

Op dit moment wordt informatie over het openbaar vervoer in Oost- en West-Brabant nog gecommuniceerd door Arriva onder de naam ‘Goed bezig BUS’ en kunnen reizigers in Zuidoost-Brabant voor informatie terecht bij Hermes.

Informatie
​Gedeputeerde Christophe van der Maat: ,,Met de introductie van Bravo wordt het voor de reiziger nog makkelijker om gebruik te maken van het OV in Brabant. Het is niet langer van belang om te weten wie de aanbieder van het vervoer is als je iets over het OV wilt weten. Je stapt gewoon in een Bravo-bus en vindt alle informatie over het vervoer onder de naam Bravo."

Deelauto's en flexbussen
Bravo staat voor Brabant vervoert ons. Reizigers komen de naam in eerste instantie vooral tegen op en in de bussen van Arriva en Hermes. In de toekomst wordt het netwerk mogelijk uitgebreid met andere mobiliteitsoplossingen zoals deelauto's, deelfietsen en flexbussen.

Volledig scherm
© ThinkStock