Volledig scherm
Voor kinderen is er een obstakelrun tijdens Gezond Den Bosch. © Gezond Den Bosch

Evenement Gezond Den Bosch pakt uit met breed aanbod

DEN BOSCH - De première van het evenement Gezond Den Bosch is zondag 18 september in en rond de accommodaties van FlikFlak, Maaspoorthal en de tennisclub.

FlikFlak heeft de organisatie op zich genomen met medewerking van de organisatoren van de Maaspoortdag. Gezond Den Bosch is zo breed van opzet dat het voor heel veel groepen, jong en oud, interessant kan zijn.

Gezond Den Bosch is opgebouwd rond zes onderdelen. Een fittest waar iedereen vanaf 16 jaar voor 12,50 euro 16 ‘testjes’ kan doen die iets zeggen over de fitheid en gezondheid van deelnemers. Bij het onderdeel Sport & Bewegen presenteren zo’n 25 clubs zich aan bezoekers.

Gezond Den Bosch biedt verder veel workshops, van Den Bosch bakt...gezond en valpreventie tot massage voor je kind. Op de informatiemarkt presenteren zich instellingen en organisaties uit de stad op het gebied van gezondheid (GGD, Vivent, JBZ). Op het Open Podium zijn presentaties en demonstraties.

Bezoekers kunnen ook de verbouwde FlikFlak-hal zien. „Omdat zoveel verschillende partijen intussen in de hal zitten, wordt 18 september een nieuwe naam onthuld." Gezond Den Bosch is van 10.00 tot 17.00 uur en wordt geopend door Ralf Mackenbach. Inschrijven kan via de site.